Skriv til os

Udfyld formularen

Ring til os

Tlf.: 22 30 72 72

Ansigtsbehandling​

Luksus ansigtsbehandling​ for 2 

1050,00 kr.​

Inviter veninde/ kæreste/ mor/ eller datter til ansigtsbehandling. Jeg har to brikse og I kommer til på samme tid. I får renset huden, specialpeeling, massage,maske efter hudtype, ampuller og afsluttende cremepleje. Alle produkter afpasses efter hudtype og hudtilstand også til den helt sarte og krævende hud.

Masque Lumiere

845,00 kr.

Et helt nyt og avanceret hudforbedringssystem via innovativ lysterapi. Med hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke og målrettede effekt til behandling både anti-age, arvæv, hyperpigmentering, samt acne og acne-art.

Hertil anvendes de prisnominerede produkter fra Medex Serum Repair og Cellular serien 

Masque Lumiere quick behandling

450,00 kr.

Et helt nyt og avanceret hudforbedringssystem via innovativ lysterapi. Med hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke og målrettede effekt til behandling både anti-age, arvæv, hyperpigmentering, samt acne og acne-art.

Hertil anvendes de prisnominerede produkter fra Medex Serum Repair og Cellular serien 

Hyaluron - behandling. Anti-age special behandling

745,00 kr.

"Et akut boost til ansigtet og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt pstrammende bindevævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgisk indgreb."

C-vitamin 30% behandling

745,00 kr.​

"En skøn ansigtsbehandling som sætter skub i collagenet i huden. Antiage, behandling af rødme, rosacea og hyperpigmentering.

Beh. varer ca 1 time.."

Neovita Papaya Behandling

645,00 kr.

En luksuriøs ansigtsbehandling hvor huden styrke og opstrammes. Papayaen eksfolierer med enzymer hvilket giver en utrolig dybdegående rensning, idet den fremmer cellefornyelse samtidig med at den har en opløftende og udglattende effekt. 

Venezia Mask.

725,00 kr.

"Relax Quintenstein Aromatic Venezia Modelling Mask er elastisk og bøjelig og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt ( er suveren om sommeren ) Den opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linier og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud."

Acne Behandling

595,00 kr.

For ekstra medtaget og uren hud. Acne kan forkomme langt ind i voksenalderen og være et stort problem for den enkelte. Medex specielle dybdevirkende behandlingsmetode mod acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation.
​Tilbydes som kurbehandling. Få en behandling gratis ved køb af 4 behandlinger ​

Luksus Ansigtsbehandling

545,00 kr.

Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske efter hudtype og cremepleje. Korrekstion af bryn samt vejledning af produkter til hjemmebrug. ​

Sensitiv Ansigtsbehandling

545,00 kr.

Beroligende og fugtgivende behandling til ekstrem følsom hud. Rødme reduceres og huden bliver beroliget, samt bliver styrket 

Teenage - behandling

450,00 kr.

Teenagebehandling op til 20 år. Hudanalyse, afrens, peeling, dybderens, maske, dagcreme samt vejledning. om pleje af din hud.

Gentleman - behandlig

545,00 kr.

Herrebehandling med afrens, peeling, dybderens, massage, regenererende masker, serum og cremer samt behandling af skægpest og hudirritation.

Firmanavn & CVR​

Clinique Thornfeldt

CVR: ​35011420

Find os

Vinkelvej 20

5750 Ringe

Kontakt os